Sauna & Avanto

Kuumaa - Kylmää - Kuumaa - Kylmää 
Oulussa pääset saunomaan muun muassa:
Kesän Saunalla Tuirassa 

Saunan lämmössä 

Koettuja vaikutuksia ovat stressin väheneminen ja elämänlaadun paraneminen

Uusin tutkimus näyttää vahvistavan sen, minkä me suomalaiset olemme aina tienneet. Löylysauna aiheuttaa mielihyvää, parantaa elämänlaatua, edistää terveyttä ja pidentää ikää. Vaikutukset välittyvät monen mekanismin kautta ja kohdistuvat moniin sairauksiin. Tietoa on eniten sydän- ja verisuonisairauksista, mutta saunomisesta voi olla hyötyä myös monissa muissa sairauksissa.

Määritelmän mukaan suomalainen sauna on tila, joka lämmitetään n. 80–110 °C:n lämpötilaan hikoilua, rentoutumista ja peseytymistä varten. Sauna lämmitetään kiukaalla, kiviä sisältävällä uunilla, ja ilmasta saadaan kosteaa heittämällä vettä kiukaalle.

Saunahoidoissa saunan lämpötilaa säädellään hoitojeen mukaisesti

Saunominen aiheuttaa runsaasti muutoksia elimistön toiminnassa. Se vaikuttaa verenpaineen säätelyyn, verisuonten seinämän ja sisäelinhermoston toimintaan, elimistön puolustusreaktioihin ja veren rasva-aineenvaihduntaan. Säännölliset lempeät löylyt puhdistavat sisäelimiämme ihanasti. 

Tiede on tapa tutkia ja tällä tavoin tuoda jotain todellisuutta esille. Tutkivan inhimillisen ihmisen löydöksiä:
Saunakylpyjen terveyshyödyistä tutkimusta KLIKKAA TÄSTÄ

Avannon aarteet

Löytyykö sinulta paikka, jossa olisi mahdollista järjestää hyvinvoinnin äärellä kohtaamisia tai vaikka suurempikin tapahtuma.
Soita, suunnitellaan ja ollaan yhdessä enemmän!
Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved