Irtipäästöt 

Irtipäästöt sisältävät eri teemoilla olevia yhteisöllisiä viikonloppuja tai päivätapahtumia, joissa virrataan monessa tasossa just NYT hekessä kohtaamiset irtipäästämisen tilaan ylimmän parhaimman mukaisesti. 

Luovuus viihtyy pakottomassa tilassa... 

Jooginen saunamaailma ja turvepalju merellisessä Nallikarissa 12.6.2021

Herätään kesään Feenix-linnun lailla ja otetaan Kosketus Luontoon! Tässä urbaanissa kesäretriittissä huolletaan kehoa sekä mieltä liikkeellä, läsnäololla, turvehoidoilla ja saunarituaaleilla. Ohjelma alkaa klo 10.00. joogalla ja meditaatiolla merenranta maisemissa. Annetaan katseen levätä meren sinisessä horisontissa, hengitellään iloa ja rohketta ja hellitetään jooga liikkeillä kehon kireydet ja jännitykset. Päivämme jatkuu välipalan ja smoothien jälkeen Meriholstin privaatissa saunamaailmassa. Suomalaisessa saunassa koivuvihta vilkastuttaa verenkiertoa ja saunajoogaa avaa kehon lukkoja. Yrttisaunassa katajan tuoksu hellii aisteja ja kohottaa mielialaa. Kokonaisvaltaisen saunakokemuksen kruunaa eksoottinen, (mutta perisuomalainen), puhdistava, (mutta sotkuinen), rentouttava ja energiaa kohtottava TURVEPALJU. 
Saunotuksessa mukana turvehoitaja, joten sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään. Kerron sinulle kaiken tiedon hoitoturpeen terveyttä edistävistä vaikutuksista ja voit halutessasi ostaa Lehtopeatin turvetuotteita mukaan myös kotiisi. Saunotuksen jälkeen kiireetöntä chillailua, musiikkia, luovaa tanssia sekä herkullinen, mutta terveellinen salaattibuffa, jossa saat maistella paikallista lähiruokaa. Jälkiruuaksi tarjoamme kahvia, teetä ja kesän makeita makuja. Hauskan ja rentouttavan päivän päätteksi maadoitumme nurmikolla äitimaan sylissä ja sointukylvyn sävelissä.
Päivämme päättyy noin klo 17.00.
Osallistumismaksu 120€. OSTA LIPPUSI TÄÄLTÄ

Tuuppa tänne luontoyhteyteen 

Pian lisää...

Vaaroista voimaa -retriitti
Suolijärvi, Hepoköngäs, Puolanka

Jälleen syksyllä 2021
Lisätietoja tulossa...

Olemella totta itsellesi saavutat kiitollisuuden 
Kiitollisuus avaa mahdollisuuksien ovia
Ole totta itsellesi   
Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved