Yhdessä ollaan enemmän
Ale koodit  


Tältä sivulta löytyvät yhteistyökumppanit ja alennnuskoodit heidän palveluihinsa. 
Pysyäksemme sopusoinnussa muutoksen virrassa on hyvä peilata mahdollisuuksia rajattomasti, kokonaisvaltaisesti. Mikäli tunnelma sivustollani resonoi, niin soita ihmeessä, tuumataan yhdessä miten voimme olla yhdessä enemmän. Soita ja kuullaan!

Arkeomytologinen instituutti 

Eurooppalaista ihmiskäsitystä muuttamassa. Arkeomytologisen instituutin Euroopan haara on poliittisesti sitoutumaton tutkimusinstituutti, visionäärinen ajatuspaja ja rauhanjärjestö ainoa laatuaan. 
Tukijaksi toimintaan klikkaa tästä

Lehtopeat Oy

Asioidessasi verkkokaupassa käytä alekoodiani RIIKKA, saat tilauksestasi -20% 
Kysy hoitoturve työkaluksi kurssit 
 LehtoPeat Oy tarjoaa spa-hoitomenetelmät yli 23 vuoden kokemuksella (Suomi tuote)
Lehtopeat on turvetuotantoon erikoistunut yritys, jolla on pitkät perinteet turpeen nostossa ja jatkojalostuksessa. Nykyään yritys jalostaa turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja tekevät LehtoPeat turvetuotteita. Hoitoturve nostetaan yrityksen omistamasta suosta luontoa kunnioittaen ja hoitaen. Lehtosuon hoitoturvekerrostuma on todettu erinomaiseksi Geologisen tutkimuskeskuksen tutkimuksessa. 

feeling

Tutustu verkkokaupan kautta tuotteisiin ja otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua. Saat tuotteet kotiisi kera laskun. Tilaus ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Verkkokaupassa asioidessasi käytä aromaneuvoja numeroani 20107167
 feeling on Itävaltalainen yritys, joka tuottaa ja myy upeita luonnontuotteita; eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä, kosmetiikkaa ja muita tuotteita jokaiseen kotiin! feelingin tuotteita Suomessa saa koulutetuilta feelingin aromaneuvojilta ja aromaterapeuteilta.

Tässä Hetkessä ry

Yhdistyksen kantava ajatus sydämellä tekeminen ja toimiminen rakkaudesta käsin. Yhdistyksen tarkoitus on myös pienyrittäjien ja näiden jaksamisen tukeminen. Yhdistys on polittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. 
Tässä Hetkessä ry:n toimitila Vintti sijaitsee Karjasillalla, Ketokatu 8. Vintillä toimii hyvinvointialan yrittäjiä, vinttiläisiä. Voit vuokrata Vintin ryhmätilaa koulutuksiin ja ryhmien ohjaamiseen.

Care & Colonic 

Colonic Terapian yrittäjä AIla Riikonen on toiminut terveydenhoitajana ja sairaan -ja mielisairaanhoitaja elämänsä ajan. 
Colonic-hoito on ikivanha ja samalla huippunykyaikainen hoitomuoto jota suosittelen vahvasti hyvinvoinnin ja terveyden ylläpitoon. 
Alennuskoodilla Kosketus Luontoon, saat -10 % sarjahoidosta (3 x sarjahoito) 

Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.