Yhdessä ollaan enemmän
Ale koodit 
Media 

Tältä sivulta löytyvät yhteistyökumppanit ja alennnuskoodit heidän palveluihinsa. 
Pysyäksemme sopusoinnussa muutoksen virrassa on hyvä peilata mahdollisuuksia rajattomasti, kokonaisvaltaisesti. Mikäli tunnelma sivustollani resonoi, niin soita ihmeessä, tuumataan yhdessä miten voimme olla yhdessä enemmän. Soita ja kuullaan!

Arkeomytologinen instituutti 

Eurooppalaista ihmiskäsitystä muuttamassa. Arkeomytologisen instituutin Euroopan haara on poliittisesti sitoutumaton tutkimusinstituutti, visionäärinen ajatuspaja ja rauhanjärjestö ainoa laatuaan. 
Tukijaksi toimintaan klikkaa tästä

Lehtopeat Oy

Asioidessasi verkkokaupassa käytä alekoodiani RIIKKA, saat tilauksestasi -20% 
Kysy hoitoturve työkaluksi kurssit 
 LehtoPeat Oy tarjoaa spa-hoitomenetelmät yli 23 vuoden kokemuksella (Suomi tuote)
Lehtopeat on turvetuotantoon erikoistunut yritys, jolla on pitkät perinteet turpeen nostossa ja jatkojalostuksessa. Nykyään yritys jalostaa turpeesta enimmäkseen hoitoturvetta ja tekevät LehtoPeat turvetuotteita. Hoitoturve nostetaan yrityksen omistamasta suosta luontoa kunnioittaen ja hoitaen. Lehtosuon hoitoturvekerrostuma on todettu erinomaiseksi Geologisen tutkimuskeskuksen tutkimuksessa. 

feeling

Tutustu verkkokaupan kautta tuotteisiin ja otathan yhteyttä, mikäli tarvitset apua. Saat tuotteet kotiisi kera laskun. Tilaus ei sido eikä velvoita sinua mihinkään. Verkkokaupassa asioidessasi käytä aromaneuvoja numeroani 20107167
 feeling on Itävaltalainen yritys, joka tuottaa ja myy upeita luonnontuotteita; eteerisiä öljyjä, kasviöljyjä, kosmetiikkaa ja muita tuotteita jokaiseen kotiin! feelingin tuotteita Suomessa saa koulutetuilta feelingin aromaneuvojilta ja aromaterapeuteilta.

Tässä Hetkessä ry

Yhdistyksen tarkoituksena on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen ja tukeminen. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, jonka kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu mm. fyysinen, emotionaalinen, henkinen, sosiaalinen, älyllinen ja taloudellinen hyvinvointi. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat mm. terveys, ravinto, liikunta, henkinen jaksaminen, luontoyhteys, luovuus, ilo, innostus sekä yhteisöllinen tekeminen. Yhdistyksen kantava ajatus on sydämellä tekeminen ja toimiminen rakkaudesta käsin. Yhdistyksen tarkoitus on myös pienyrittäjien ja heidän jaksamisen tukeminen. Yhdistys on polittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.
Kokonainen ihminen. Omassa voimassa. Ilolla. Rakkaudella. Vapaana. Kiitollisena. 


Tässä Hetkessä ry:n toimitila Vintti sijaitsee Karjasillalla, Ketokatu 8. Vintillä toimii hyvinvointialan yrittäjiä, vinttiläisiä. Voit vuokrata Vintin ryhmätilaa koulutuksiin ja ryhmien ohjaamiseen
Media

KauppaSuomi

Naistenvaivoihin henkisen ja fyysisen hyvinvointisi tueksi turve ja eteeriset öljyt. Artikkeli huhti 3, 2019 Teksti: Reetta Reinman
Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved