Yhteys itseen -  Itsetuntemus voimavarana

"Ihminen, tunne itsesi. Se on kaiken elämänviisauden alku! - Sokrates 

Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin. Vain omana itsenäni voin tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. Hyvinvoinnin osa-alueet ovat ainutlaatuiset ja määräytyvät sen mukaan kuinka tietoinen ihminen on itsestään. Itsetietoisuus laskee stressitasojasi ja pääset parempaan yhteyteen kehomielesi kanssa. Askeleet kohti sopusointuista rakkauden tilaa kannattaa aina. Psyykkisen hyvinvoinnin seurauksena on fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi. 

Kuljen vierelläsi naisena ja inhimillisenä ihmisenä peilaten sinut löytämään tunne-elämääsi parempaa yhteyttä, ymmärrystä ja tasapainoa. Tutkitaan uskomusjärjestelmiä, puretaan vanhaa ja rakennetaan uutta sydänyhteyteesi, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. Tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta yhdessä kohti itsemyötätuntoa, havannoivaa hyväksyvän olemisen tilaa. Emotionaalisen turvan muodostuminen on kohtaamisen kivijalka. 

Luota ja usko, mikäli sinulla on tahto, sinulta löytyy myös kyvyt ja taito. 

Traumasta toipuminen ei välttämättä edellytä lääkitystä, työläitä harjoituksia tai pitkiä terapioita. Kun ymmärrää, kuinka trauma syntyy ja opii tunnistamaan trauman purkautumisen estävät mekanismit, alkaa ymmärtämään tapoja, joilla viisas kehomielemme pyrkii parantamaan itse itsenä. 

 Sisäisen lapsen viisaus

Ihana keho, uskomaton universumi, yhteen toimivien elintoimintojen sinfoniaa. Olet rakas ja tärkeä energiakentästäsi sieluun saakka.  Ollaan näkyviä itsellemme 
Ei se mitä me koemme, vaan miten me sen koemme
Yhteys ja yhdistyminen sydämen kautta
 

Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved