Yhteys itseen -  Itsetuntemus voimavarana

"Ihminen, tunne itsesi. Se on kaiken elämänviisauden alku! - Sokrates 

Henkisen älykkyyden oppiminen ja oivaltaminen

Mitä enemmän uskallamme tulla näkyväksi itsellemme, sitä helpommin saa yhteyden toisiin ja merkityksellisen elämän tuntuun. Vain omana itsenäni voin tulla nähdyksi, kuulluksi ja rakastetuksi. Hyvinvoinnin osa-alueet ovat ainutlaatuiset ja määräytyvät sen mukaan kuinka tietoinen ihminen on itsestään. Itsetietoisuus laskee stressitasojasi ja pääset parempaan yhteyteen kehomielesi kanssa. Askeleet kohti sopusointuista rakkauden tilaa kannattaa aina. Psyykkisen hyvinvoinnin seurauksena on fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi. 

Kuljen vierelläsi naisena ja inhimillisenä ihmisenä peilaten sinulle tarinastasi löytämään tunne-elämääsi parempaa yhteyttä, ymmärrystä ja tasapainoa. Vapautetaan tiedostamattoman eli alitajuisen tunnelukkoja, puretaan vanhaa uskomusjärjestelmää, toimintamalleja, tunnetiloja ja ydinkokemuksia. Rakennetaan uutta kepeää sydänlähtöistä olemista, sinun näköiseesi ja tuntoiseen elämään. 
Tutkitaan mahdollisuuksia ja laajennetaan tietoisuutta yhdessä kohti itsemyötätuntoa, havainnoivaa hyväksyvän olemisen tilaa. Emotionaalisen turvan muodostuminen on kohtaamisen kivijalka. 

Luota ja usko, mikäli sinulla on tahto, sinulta löytyy myös kyvyt ja taito

Syvästä stressistä ja traumasta toipuminen ei välttämättä edellytä lääkitystä, työläitä harjoituksia tai pitkiä terapioita. Kun ymmärrää, kuinka trauma syntyy ja opii tunnistamaan trauman purkautumisen estävät mekanismit, alkaa ymmärtämään tapoja, joilla viisas kehomielemme pyrkii parantamaan itse itsenä. 

Sisäisen maailman turva - Sisäisen lapsen viisaus

Ihana keho, uskomaton universumi, yhteen toimivien elintoimintojen sinfoniaa. Olet rakas ja tärkeä energiakentästäsi sieluun saakka.  Ollaan näkyviä itsellemme 
Ei se mitä me koemme, vaan miten me sen koemme
Yhteys ja yhdistyminen sydämen kautta
 

Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved