Kurssit 

Inspiroivissa merkeissä nähdään!
Kurssit ja tapahtumat instagram

Pienet paikalliset turvehoidotkurssi 

Kesto: 4h  
Paikka: Tilauksesta sovittuun kohteeseen
Hinta: 170€ / hlö (sis. alv. 24%) 

Ikiaikaisella hoitoturpeella saat palveluihisi upeaa luonnon luomaa lisäarvoa. 
Kurssille tullessasi sinulla ei tarvitse olla mitään hoitoalan koulutusta. Terveyden- ja hyvinvointialan yrittäjänä pystyt soveltamaan oppeja omassa ammatissasi ja yritystoiminnassasi jo olemassa olevan tietotaitosi mukaisesti. Kurssi perustuu kokemukselliseen oppimiseen. 

Pienet paikalliset hoidot soveltuvat mainiosti isoissakin ryhmäohjauksissa esim. liikunnan ohjaajille, joogaohjaajille, erä- ja luontoalanohjaajille, kauneuden ja terveydenhoidonalan ammattilaisille ja sinulle, joka olet luonnollisesta hyvinvoinnista kiinnostunut.

Yritysasiakkaana on mahdollisuus ryhtyä myös tukkuasiakkaaksi ja tuotteiden jälleenmyyjäksi. Pääset LehtoPeat turvehoitajien ja jälleenmyyjien yhteistyöverkostoon. Saat itsellesi mahtavan kokonaisvaltaisesti hoitavan työkalun 5000–8000 vuotta vanhasta Mustasta Kullasta.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Mikäli peruminen tapahtuu alle 14 vrk ennen kurssin alkua, perin 50 % hinnasta. Inhimillisyydet huomioidaan eli lääkärintodistuksella, jolla voit todistaa osallistumisen mahdottomuuden, saat rahasi takaisin. Kurssilla on tarjolla teetä. Lounas on omakustanteinen. 

Kurssin teemoina mm:
•Turve elementtinä •Turpeen tutkimus •Eri hoitomuodot •Eri turvetuotteet •Turpeen vaikutus eri vaivoihin
Käytännön harjoittelussa käymme läpi seuraavia: •Kasvonaamio •Käsi - ja jalkahoito •Pieniä paikallisia turvehauteita itselle ja toiselle tehden.     

Aromaterapia arjessa ABC

Kuivakuppauskurssi työkaluksi tai itsehoitoon 


Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.