Universaalit ovat Tunteet ja Kosketuksen Luonnollinen kieli, jota kaikki ihmiseläimet kokevat ja ymmärtävät yksilöllisellä tavallaan

Tutustu tarkemmin alla olevasta linkistä mitä tarjoan sinulle

 Astellaan kaikilla aisteilla tunneilmastoissa sopivaan säätelyyn ja itsemyötätuntoon pienin lempein askelin


Nopeasti muuttuva maailma rikkoo uskomuksiamme ja avaa tietoisuuttamme rytinällä aiheuttaen ylimääräistä kohinaa arkeemme. Ärsyketulva ja nopea tempo antaa psyykelle paineita ja kehotietoisuus turtuu tai katkeaa kokonaan. Omien arvojen ja ulkoisten paineiden ristiriidat aiheuttavat vääntöä mielikehossa. Muutoksen kohtaamisen kyky, autenttisuus, luovat ratkaisut ja hetkessä elämisen taidot vahvistuvat ja muotoutuvat jokaisella omissa elämänkokemuksissa yksilöllisesti. Askeleet kohti sopusointuista rakkauden tilaa kannattaa aina. Arjen ja käytännön toimintatapojen muuntaminen omaa tietoisuuden tilaa ja arvoja vastaaviksi on psyykkisen hyvinvoinnin kivijalka. Jonka seurauksena on fyysinen, emotionaalinen, sosiaalinen, kulttuurinen, henkinen ja hengellinen hyvinvointi. 

Muutoksen kohtaamisen kyky, autenttisuus, luovat ratkaisut ja hetkessä elämisen taidot vahvistuvat ja muotoutuvat jokaisella omissa elämänkokemuksissa yksilöllisesti. Askeleet kohti sopusointuista rakkauden tilaa kannattaa aina. Arjen ja käytännön toimintatapojen muuntaminen omaa tietoisuuden tilaa ja arvoja vastaaviksi on psyykkisen hyvinvoinnin kivijalka. Jonka seurauksena on fyysinen, emotionaalinen, sosiaalinen, kulttuurinen, henkinen ja hengellinen hyvinvointi. 

Luontaiset voimat tuksi läsnäolon ja yhteyden muodostamisessa tietoisuuden laajenemisen tiellä. Sisäisen rauhantilan löydettyäsi, yhteys ulkoiseen maailmaan ja koko universumiin mahdollistuu rauhan ja rakkauden tilassa. Olennaista on löytää tahtotila ja itse toimijuus. 

Ihana mielikeho, uskomaton universumi, yhteen toimivien elintoimintojen sinfoniaa. Olet rakas ja tärkeä energiakentästäsi sieluun saakka. Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved

Sisäisen Rauhan tilan saavuttamiseksi tarvitsemme tietoisuutta voimavaroiksemme.
Toimintani ei korvaa lääketieteellistä hoitoa. Toimintani ei pois sulje lääketieteellistä hoitoa tai terapiaa. Käännythän lääkärin puoleen, mikäli on sille tarvetta. 
Vakuutathan itse itsesi kaikkiin tapahtumiin.   
Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.