Kosketus Luontoon
Kosketus Luontoon Tarina 
Päivittää sivuja...hetkinen


Kuvapäiväkirja instagram
Luonto on parantavan voiman lähde ja ihminen on itse itsensä parantava. 
Luontoyhteys virtaa veressäni. 

Luonnossa eri tavoin kulkeminen; kalastus, veneily ja yrttien keräily pitävät minut yhteydessä itseeni ja kiinni luovuden virrassa. 
Horisonttiin tuijottaminen sekä monimuotoinen luonnon mikrobikanta hellivät ja hoivaavat stimuloiden ja harmonisoiden aistimaailmaamme.
Sydämessäni - Kotona 
Astuin tyhjään synkkään ja täysin tuntemattoman syliin, jossa minulle avautui yhteys aurinkoon, sydämeeni. 

Monisyisessä todellisuudessa tunnetaitoja, kehollisuutta ja olemassaoloni syvyyttä olen oppinut eläen kaikilla aisteilla. Kokemuksia, monia mahdollisuuksia ja henkistä kasvua elämänvarrelta minulle on kertynyt lukuisista koulutuksista ja rikastuttavista yhteisöistä.
Kokeminen on teorioita ja tiedettä todellisempaa! 

Suomen energiahoitajat 2020,Fyysinen kehon hoito -kurssi

ThetaHealing® -kurssi 2019,  Suvi Bowellan
Tekniikoiden avulla voi muuttaa hetkessä epäsuotuisia toimintamalleja, tunteita ja uskomuksia
 
Tiibetiläinen äänimaljahoito koulutus 2019, Annemari Ruohonen. Ääni ulottuu sinne minne ihmisen sormet eivät yllä. Äänimaljahoito saa kehon kaikki solut värähtelemään

Vihatyön ohjaamisen perusteet  2019, ammatillinen täydennyskoulutus 70h, Jari Koponen. Tunteet tekevät meistä ihmisiä. Jos ihminen on tunnetasolla tasapainossa, koko ihminen on tasapainossa. Ilman vihaa minua ei olisi olemassa. 

Energiahoito koulutus, Kati Kanniainen
Koulutuksessa on paljon vaikutteita kirjasta, Eric Pearl: The Reconnection, Paranna muut, paranna itsesi.

Valmentava Aromaterapeutti 2018. Luontaisterapiat ammattina. Rakkaudesta aromaterapiaan kehomieltä yhdistämään kaikkeuden kokemiseen. Luonto on parantavan voiman lähde. 
  
Naurujoogaohjaaja 2018, Pia Orell-Liukkunen. Naurun vapauttava voima, yksilö- ja ryhmäohjaukset
Certified Laughter Yoga Leader - Dr. Madan Kataria

TT 4 Hormonien hurmaa 2018,Terveyden Tukipilarit® -kurssi, Paula Heinonen.
Ihanat hormonit ovat kehon viestimiä, joten jos niiden toiminta on sekaisin, vaikuttaa se todella moniin elintoimintoihin. Hormonit ovat ihania ystäviämme, jotka pyrkivät luomaan kehoon tasapainoisen ja toimivan tilan, joka ylläpitää ja edistää terveyttämme
 
Turvehoitaja 2017, toimin turvehoitaja kouluttajana Lehtopeat Oy:lle. Yksilö- ja ryhmähoidot

Kvanttihyppy ajattomaan aikaan 2016-2017, Sydäntietoisuuteen astuminen. Akaasisten tiedostojen oppikoulu. Sisääni piilotettu viisaus on valtava. 

Hathajoogaohjaaja 2016-2017, Sonja Kemppainen. Lempeään luovaan kehon liikkeeseen ja hengittämiseen, yksilö- ja ryhmäohjaukset

NLP-perusteet 2016, NLP on muutoksen työkalu ja tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi  

Työvälineitä trauman kohtaamiseen arjessa 2016, Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö, Kidutettujen kuntoutuspalvelut

Humak Yhteisöpedagogi 2012
Sosiaalisen vahvistaminen ja seikkailukasvatuksen menetelmien parissa vuodesta 2004 saakka. Yksilö- ja ryhmäohjaukset vauvasta vaariin julkisella, -kolmannella- ja yksityisellä sektorilla. Yhteisöllisyys on aina ollut iso osa minua. Työkokemusta mm. lastensuojelun avohuollossa, kriisityöstä ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä. Koulutusta ja kohtaamisia on tunneälyä vaativista tilanteista. 
 
Tapahtumatuottajan syvimpiin saloin pääsin sukeltamaan vuosien 2004- 2008 rockfestivaali Qstockin tuotannossa, ihanassa heimossa. Monessa tasossa tapahtuvien asioiden organisointiin tarvitaan kirkaskatseisuutta.
Luomisen virrassa ihmisyyden syvyyden kasvaminen ja kokonaisuuksien näkemisen taidot, kiitos! Upeita muistoja ja hienoja yhteistyökokemuksia suurine tunteineen, vau! Muutamassa vuodessa festivaali kasvoi kävijämäärältään noin 20 000 myytyyn lippuun. Näinä päivinä kävijä määrä tapahtumassa taitaa olla kaksinkertainen. 

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja 2005

Pyöreät 10 vuotta työskentelin ravintola-alalla kokki, ravitsemistyöntekijä ja ravintolakondiittori koulutuksella. Edustustarjoilut ja juhlapalvelut, leipominen ja sosiaalinen kanssakäyminen useissa eri henkilöstöravintoloissa. Ravinnon merkitys kehomielen hyvinvoinnissa on näytellyt suurta osaa läpi elämäni. Rakastan luoda ravintorikkaista puhtaista raaka-aineista ruoan sinfoniaa. Soluni ovat sitä mitä syön ja itseasiassa soluni ovat sitä mitä imeytän. 

Köysitoiminnanohjaajankurssi 2009-2010
Melonnanohjaajankurssi 2010
Liikuntaa lapsille koulutus 2006
Musiikkiterapia erityislapsi- ja nuorisotyössä kurssi 2004
Hygieniapassi 2004
Tarinateatteri kurssi 2002
Lastenhoitokurssi 2002
Ravintolakondiittori 1995
Suurtalouskokki 1994


"Ainoa syy ajalle on se, että kaikki ei tapahtuisi samaan aikaan." - Albert Einstein 

Luontokaan ei luppaa kysele

Unelmointi hoitaa mieltä, antaa tilaa leikille, toiveille ja erilaisille tunteille

Elämä on leikkiä 

Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved