Kosketus Luontoon
Kosketus Luontoon  

Hengellinen elämä - Sielun kosketus
Lupa virrata vapaana muuttuvana avoimena ja läpinäkyvänä. Kulkea syklisessä elämänvirrassa intohimolla, nautinnolla, luovuudella, omalla puhtaalla seksuaalienergialla. 
Ei se mitä me koemme, vaan miten me sen koemme. 
Yhteys ja yhdistyminen sydämen kautta sisäiseen maailmankaikkeuden ihmeiden kokemiseen. Yhteys ja yhdistyminen sydämen kautta ulkoisen maailmankaikkeuden ihmeiden kokemiseen.

Kaiken minkä tänne kirjoitan, teen sen ennen kaikkea itselleni. Kiitos kun olet jakamassa, oppimassa ja oivaltamassa elämän ihmeitä kanssani. Toimintani on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. 

Kurssit ja tapahtumat löytyvät  instagram

Sydämessäni - Kotona - Ilossa - Vapaudessa

Astuin tyhjään synkkään ja täysin tuntemattoman syliin, jossa minulle avautui yhteys aurinkoon ja kuuhun, sydämeeni. 
Rakkaus 💗 Sydämen resonanssi 

Kokeminen on teorioita ja tiedettä todellisempaa! 
Monisyisessä todellisuudessa tunnetaitoja, kehollisuutta ja olemassaoloni syvyyttä olen oppinut kaikilla aisteilla eläen. Kokemisen monia mahdollisuuksia ja oivaltamista elämänvarrella minulla on kertynyt lukuisista koulutuksista, tutkivasta ja kyseenalaistavasta elämäntavasta ja rikastuttavista yhteisöistä.

Laajennan tietoisuuttani tällä hetkellä Seksuaalineuvojan koulutuksessa (2023, SSS)

Kvanttihypnoosikoulutus perusteet 2021, Marjut Saariniemi

Suomen energiahoitajat 2020, Suomen energiahoitajat Fyysisen kehon hoito - kurssi

ThetaHealing® -kurssi 2019,  Suvi Bowellan
Tekniikoiden avulla voi muuttaa hetkessä epäsuotuisia toimintamalleja, tunteita ja uskomuksia
 
Tiibetiläinen äänimaljahoito koulutus 2019, Annemari Ruohonen. Ääni ulottuu sinne minne ihmisen sormet eivät yllä. Äänimaljahoito saa kehon kaikki solut värähtelemään. Liike on lääke!

Vihatyön ohjaamisen perusteet  2019, ammatillinen täydennyskoulutus 70h, Jari Koponen. Tunteet tekevät meistä ihmisiä. Ilman vihaani minua ei olisi olemassa. Kaikki on tunnetta, tunne se ja kuule tarpeesi. 

Energiahoito koulutus, Kati Kanniainen
Koulutuksessa on paljon vaikutteita kirjasta, Eric Pearl: The Reconnection, Paranna muut, paranna itsesi.

Valmentava Aromaterapeutti 2018. Luontaisterapiat ammattina. Rakkaudesta aromaterapiaan, viiruksia ja bakteereja karkoittamaan sekä kohottamaan kehomielen hyvinvointia ja terveyttä monella tasolla turvallisesti. Luonto on parantavan voiman lähde. 
  
Naurujoogaohjaaja 2018, Pia Orell-Liukkunen. Sisäisen maailman puhdistaminen, vapauttaminen ja voimaannuttaminen antaa autenttisen ilon vapaan virtauksen. Ilon virtaus elämääsi yksilö- ja ryhmäohjaukset
Certified Laughter Yoga Leader - Dr. Madan Kataria

TT 4 Hormonien hurmaa 2018, Terveyden Tukipilarit® -kurssi, Paula Heinonen.
Ihanat hormonit ovat kehomielemme tärkeitä viestimiä. Mikäli hormonien toiminta on sekaisin, niin terveyttä sekoittava vaikutus moniin elintoimintoihin on taattu. Hormonit ovat ihania ystäviämme, jotka pyrkivät luomaan kehomieleemme tasapainoisen ja optimaalisesti toimivan tilan, ylläpitää ja edistää terveyttämme
 
Turvehoitaja 2017, Upposin suon parantavaan voimaan, Mustaan Kultaan. Yhteistyössä Lehtopeat Oy:lle turvehoitokouluttajana ja hoitoturpeen myynnin edistäjänä. Yksilö- ja ryhmähoidot sekä hoitoturvekurssit Oulu ja pyydettäessä ympri Suomen. 

Kvanttihyppy ajattomaan aikaan 2016-2017, Sydäntietoisuuteen astuminen. Akaasisten tiedostojen oppikoulu. Käyttäisin sanoja eri tilat, luonnon muisi ja esoterian maailman kokemuksellinen tutkimusmatka. Syvempi itsetuntemus, sisääni piilotettu viisaus on valtava.

Hathajoogaohjaaja 2016-2017, Sonja Kemppainen. Koulutuksessa oivalsin, että tahdon tulla täysin järjellä kontrolloidusta ohjaamisesta lempeään luovaan autenttiseen kehonmielen liikkeeseen, hengittämiseen ja irtipäästämiseen ekstaattiseen tanssiin virtaan. Lempeää kehomielen liikettä ja ekstaattista tanssia, yksilö- ja ryhmäohjaukset. 

NLP-perusteet 2016, Sami MinkkinenNLP on muutoksen työkalu ja tulee sanoista Neuro-Linguistic Programming, eli neuro-lingvistinen ohjelmointi  

Työvälineitä trauman kohtaamiseen arjessa 2016, Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö, Kidutettujen kuntoutuspalvelut

Humak Yhteisöpedagogi 2012
Sosiaalisen vahvistaminen ja seikkailukasvatuksen menetelmien parissa vuodesta 2004 saakka. Yksilö- ja ryhmäohjaukset vauvasta vaariin julkisella, -kolmannella- ja yksityisellä sektorilla. Yhteisöllisyys on aina ollut iso osa minua. Työkokemusta mm. lastensuojelun avohuollossa, kriisityöstä ja maahanmuuttajien kanssa työskentelystä. Koulutusta ja kohtaamisia on tunneälyä vaativista tilanteista. 
 
Tapahtumatuottajan syvimpiin saloin pääsin sukeltamaan vuosien 2004- 2008 rockfestivaali Qstockin tuotannossa, ihanassa heimossa. Monessa tasossa tapahtuvien asioiden organisointiin tarvitaan kirkaskatseisuutta.
Luomisen virrassa ihmisyyden syvyyden kasvaminen ja kokonaisuuksien näkemisen taidot, kiitos! Upeita muistoja ja hienoja yhteistyökokemuksia suurine tunteineen, vau! Muutamassa vuodessa festivaali kasvoi kävijämäärältään noin 20 000 myytyyn lippuun. Näinä päivinä kävijä määrä tapahtumassa taitaa olla kaksinkertainen. 

Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja 2005

Pyöreät 10 vuotta työskentelin ravintola-alalla kokki, ravitsemistyöntekijä ja ravintolakondiittori koulutuksella. Edustustarjoilut ja juhlapalvelut, leipominen ja sosiaalinen kanssakäyminen useissa eri henkilöstöravintoloissa. Ravinnon merkitys kehomielen hyvinvoinnissa on näytellyt suurta osaa läpi elämäni. Rakastan luoda ravintorikkaista puhtaista raaka-aineista ruoan sinfoniaa. Soluni ovat sitä mitä syön ja itseasiassa soluni ovat sitä mitä imeytän. 

Köysitoiminnanohjaajankurssi 2009-2010
Melonnanohjaajankurssi 2010
Liikuntaa lapsille koulutus 2006
Aistitoimintojen säätelyhäiriö lapsella- Sensorisen integraation kurssi 2005 
Musiikkiterapia erityislapsi- ja nuorisotyössä kurssi 2004
Hygieniapassi 2004
Tarinateatteri kurssi 2002
Lastenhoitokurssi 2002
Ravintolakondiittori 1995
Suurtalouskokki 1994

Luonto on parantavan voiman lähde ja ihminen on itse itsensä parantava. 
Luontoyhteys virtaa veressäni. 

"Katso syvälle luontoon ja ymmärrät kaiken paremmin"  -Albert Einstein
Horisonttiin tuijottaminen sekä monimuotoinen luonnon mikrobikanta hellivät ja hoivaavat stimuloiden ja harmonisoiden aistimaailmaamme.
Metsästäjä-keräilijä
Luonnossa eri tavoin kulkeminen; kalastus, veneily ja yrttien keräily pitävät minut yhteydessä itseeni ja kiinni luovuden virrassa. 
"Ainoa syy ajalle on se, että kaikki ei tapahtuisi samaan aikaan." - Albert Einstein
Luontokaan ei luppaa kysele

Unelmointi hoitaa mieltä, antaa tilaa leikille, toiveille ja erilaisille tunteille

Elämä on leikkiä 

Henna-Riikka Tiri
Kysy lisää - ota yhteyttä
henna-riikka(at)outlook.com
p. 040 7066537 
Y- Tunnus: 2913269-9 

Sivusto by Henna-Riikka
(c)2020, All Rights Reserved